Verslag Rheko Superhelden kamp

Vrijdag 28 juni vertrokken 62 superhelden en begeleiding naar het basiskamp in Braamt. Aangekomen en gesetteld in het kamp, kwam er een superschurk die het alziend oog van de opperheldin veroverde en daarmee het kamp dreigde over te nemen. Het doel was duidelijk: Alle superhelden moesten het weekend hun superkrachten keihard trainen om de superschurk te kunnen verslaan!

En dat lukte uitstekend, met onze superkrachten zaten we bij het kampvuur, stormden we over de stormbaan, waren wij niet bang tijdens het nachtspel, bouwde wij vlotten, maakten wij zelf vuur tijdens expeditie robinson, gingen we zwemmen (ook superhelden moeten soms afkoelen), hadden we een bonte avond (jaja echt bont gemaakt, 2 klachten wegens geluidsoverlast!), vraten we van de barbecue, waren wij niet bang tijdens de spooktocht, wisten we bijna alles tijdens de pubquiz, speelden we levend cluedo en aan het einde… Na al deze activiteiten: kwam het superhelden eindgevecht waarmee de superschurk werd verslagen!

Het was een fantastisch kamp met alleen maar enthousiaste kinderen, ongelooflijk wat een energie (ook al hadden enkele superhelden een nacht overgeslagen).

De foto’s zeggen nog meer maar eigenlijk had je er bij moeten zijn om echt te weten wat voor een superkrachten wij hebben!

Bekijk de foto’s in het Google Fotoalbum.

2019-07-02T23:24:26+02:00
X