Rheko doet mee aan de actie: Doneer je sporthek

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 23.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de 0 en 21 jaar. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd.

Met de campagne ‘Supergewone mensen gezocht’ vragen we aandacht voor het tekort aan pleegouders. Iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook Rheko heeft hun 2x sporthek beschikbaar gesteld voor deze aktie.

Er hangen twee mooie spandoeken gemaakt op het Rheko veld . Op die manier willen we mensen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleegouder te worden.

Maak het positieve verschil in het leven van een kind…

Sportverengingen leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Dat is fantastisch! Want ook pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom zij  blij we dat Rheko ons willen helpen bij onze zoektocht naar nieuwe pleegouders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er voor alle kinderen een betrokken volwassene langs de lijn van het sportveld staat om hen aan te moedigen.

Ook in Rheden worden pleegouders gezocht , wil je meer weten kijk dan  op Ben jij de pleegouder die wij zoeken? — Lindenhout

Doneer je sporthek
2018-11-16T09:59:25+02:00
X