Kleding/tenue 2017-09-17T13:47:11+02:00

Rheko tenue

Blauw shirt wordt verzorgd door Rheko.

Witte broek van Hummel / Witte rok van Reece

Witte sokken (korte witte sokken en geen sneakerssokken of kniekousen)

Trainingspak van Hummel

Foto Rheko tenue

Tenue
Rheko speelt in een blauw shirt, witte rok of broek en witte sokken. Per team zijn er (sponsor)shirts beschikbaar die tijdens de wedstrijden gedragen worden. Na afloop worden de shirts door een van de teamleden of diens ouders gewassen. Voor het wassen van de shirts wordt een vergoeding verleend. De shirts blijven ten alle tijde eigendom van de vereniging. Indien u korfbalkleding wilt kopen adviseren wij u dit te doen bij onze kledingsponsor t.w. Only Korfbal (www.onlykorfbal.nl) Op het veld wordt gespeeld met voetbalschoenen/kunstgrasschoenen en in de zaal met sportschoenen voorzien van een goed profiel en beslist geen zwarte zolen. Een aantal teams worden gesponsord en zijn in het bezit van een shirt en/of sponsorpak, maar moeten wel zelf voor de rest van de sportbenodigdheden zorg dragen.

Kledingvoorschriften
Het Reglement van Wedstrijden, opgesteld door het KNKV, schrijft voor dat teams spelen in het officiële clubtenue, tenzij het tenue van beide ploegen nagenoeg gelijk is, dan dient de uitploeg een afwijkend tenue te dragen.

Er dient eenheid van tenue te zijn, dat wil zeggen alle spelers en speelsters dragen hetzelfde tenue. Dit geldt voor thuis- en uitwedstrijden. Daarom hebben we enkele sets reserveshirts, de jeugd speelt in een wit shirt.

Onze teams zijn het visitekaartje van Rheko. Correct en netjes gekleed gaan hoort daarbij. We verwachten dat een ieder zijn of haar shirt in de broek of rok draagt.

Kleding voor spelers 
Het wedstrijdtenue omschreven: Rheko shirt met korte witte sportbroek /witte rok en witte zichtbare sokken. Dit tenue wordt bij alle competitie- en oefenwedstrijden gedragen.

Kleding voor (jeugd)scheidsrechters 
Van de scheidsrechters verwachten wij dat zij correct en representatief gekleed gaan en daarom de daarvoor beschikbare shirts dragen.

X