Kamp 2019-04-21T12:32:59+02:00

Het Rheko Superhelden kamp 2019 komt eraan.

Natuurlijk weten we allemaal al lang dat al onze leden echte Superhelden zijn, maar tijdens dit kamp gaan we dit ook aan de rest van de wereld kenbaar maken. We verwachten alle deelnemers dan ook in hun eigen superheldenpak te kunnen verwelkomen.

We verzamelen vrijdag 28 juni om 17.30 met al onze gadgets bij de Superbolides op de parkeerplaats bij de Hangmat. Deze brengen ons naar ons tijdelijke hoofdkwartier bij het Markant Outdoorcentrum in Braamt, waar we de beschikking hebben over een eigen veld met slaaptenten en een recreatietent.

Zondag 30 juni zullen we rond 13.00 uur het tijdelijk hoofdkwartier weer verlaten, waarna we ons weer onopvallend in het gewone leven van de normale stervelingen zullen mengen.

Alle jeugdleden, van F tot en met A zijn van harte uitgenodigd om zich bij onze ‘Justice league of Rheko’ aan te sluiten. Of ben jij misschien juist een superschurk?

Het belooft in ieder geval een SUPER geweldig kamp te worden, dus meld je snel aan. De kosten voor het kamp zijn €40 per persoon. Voor meer informatie kun je een bericht sturen naar de recreatiecommissie of vraag iemand van ons persoonlijk.

De leiding van het Rheko Superheldenkamp 2019
Vincent, Rogier, Onno, Marcel, Jos, Eloy, Marten, José, Carlijn en Veronique

Aantal aanmeldingen: 45

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

X